2013. május 25., szombat

Vágyfokozó, potencianövelő férfiaknak - Jelenlegi ára: 1 Ft


Potencianövelő, vágyfokozó kifejezettek urak számára magas hatékonysággal.
Új, tovább fejlesztett összetétel, még hatékonyabb eredmény.  
Bizonyára sokan vásároltatok már tőlem a teszveszen, értékeléseim mutatják elégedettségeteket. Remélem, ezzel a termékkel sokakon tudok segíteni.
Potencianövelő, vágyfokozó kifejezettek urak számára magas hatákonysággal.
10 ml, ampullás csomagolás, az ár 5 ampullára vonatkozik.  Bevizsgált, gyártási számmal, engedéllyel rendelkező termék. A licenszet cégünk vásárolta, összetétele természetesen nem teljes mértékben publikus, és egyéb beszerzési forrása sem, hiszen nem szeretnénk növelni a konkurenciát. Kérem, csak az rendeljen belőle, aki 
- átmeneti, fáradtság, unalom, szorongás okozta merevedési zavarral küzd
- szeretné sokkal intenzívebbé tenni együttléteit párjával
- minőségibb, extra szeuális élményre vágyik 
A termék nem az impotenciát szünteti meg, azzal sajnos orvost kell felkeresni. Ez a készítmény növeli az aktivitás időtartamát, a merevedés hosszát és keménységét. tartalmaz ginsenget különleges, nagyon magas koncentrációban, yohimbit, amely szintén órási potencianövelő, valamint egyéb, a kínai gyógyászat által használt gyógyfüveket. Kemikáliát, nem természetes összetevőket nem tartalmaz, mellékhatás nem ismert.  
Serkentőleg hat a szexuális vágyra, alkalmazásával fokozható az izgalmi állapot. A változókorban lévőknek sem kell lemondaniuk a testi örömökről, ugyanis a készítmény az ő esetükben is pozitívan befolyásolja a szexuális aktivitást.
Használata: az aktus előtt egy ampulla vízzel való elkeverése és elfogyasztása. A jobb hatás érdekében több ampulla egyszeri fogyasztása nem javallt.  
Diszkrét, törésmentes csomagolásban szállítom.  
Átvehető személyesen a 16. kerületben a lakásomon és a Pólusnál. Étkezési- és Kultúra utalvánnyal is fizethetsz, és csereajánlatot is tehetsz.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-13 20:00
. Vágyfokozó, potencianövelő férfiaknak - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése