2013. augusztus 24., szombat

Grundig TK141 orsós magnó - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó a képeken látható Grundig TK141 típusú orsós magnetofon.
A magnó nagyon szép esztétikai állapotú, sérülésmentes. A fedél a képen látható állapotú, nem törött, a két oldalán felteszem alu díszlemezek voltak, ezek hiányoznak, illetve a jobb oldali rögzítő pöcök is hiányzik.
Hordfogantyú, hálózati csatlakozó kábele megvan, ép és sérülésmentes. Jár hozzá egy mindkét végén 3 pólusú apa Tuchel csatlakozót tartalmazó kábel is.
A hálózati kábelt tartalmazó rekesz fedele is ép, tökéletesen zár, még a tartalék olvadóbiztosítékok is a készülékben vannak.
Fejek állapota a képen látható, ennél jobb képet nem sikerült készítenem. A hangja is kellemes, nem torzít.
Működését tekintve működik, lejátszik, csévél oda-vissza. Készítettem képet a belsejéről is. A csavarok jórésze plombált, ami nem, azt én törtem fel. Az ékszíjakat mindenképpen cserélni kell, töredezettek, ezért a szalag végén nehezen csévél. Ez a leendő kedves tulaj feladata. Felvételi próba külső hangforrásról nem készült megfelelő mikrofon híján, üresben viszont igen, szépen letörölte a szalag tartalmát.
Felvételi szintjelző és üzemmód megvilágító égők is épek.
Nagyon szép készülék, ékszíj csere után akár rendszeres használatra, vagy gyűjteménybe ajánlom! A képen látható Grundig orsót adom vele a már említett kábellel együtt.
Garancia nincs, a fényképek alapján látható az állapota. Csere érdekelhet világháborús német elektroncsövekre és foglalataikra, értékegyeztetéssel. Személyes átvétel esetén természetesen kipróbálható (ha szerzel valahonnan 230-at, meg hozol szalagot).
A termék Székesfehérváron és Budapesten személyesen is átvehető egyeztetett helyen és időpontban. Posta van, a vevő felelősségére és költségére a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően.
Megkérem a kedves nyertest, hogy az áru leütése után 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot. Amennyiben 5 napig nem hallok a nyertes felől, úgy tekintem hogy elállt a vásárlástól, a terméket újralistázom és a hanyagságot negatív értékeléssel honorálom.
Keresőszavak: magnó, szalagos magnó, orsós magnó, reel-to-reel magnó, orsós magnetofon, szalagos magnetofon, magnetofon, grundig, gruntig tk 141, grundig tk-141, grundig tk, grundig magnó, grundig orsós magnó, grundig szalagos magnó


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-07 20:53
. Grundig TK141 orsós magnó - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése